The Redwood, Barnsley

Client: Whitbread
Project Manager: EWH Consulting
Designer: Innsight Design

The Redwood, Barnsley 2018-02-02T13:34:10+00:00

Project Description

Case Study: ‘The Redwood’ was previously a ‘Taybarns’ restaurant site and has been re-branded as one of Whitbread’s newest ‘Play At Brewers Fayre’ establishments. This was an exciting and challenging 8-week full internal strip out & refurbishment contract, comprising of structural alterations, construct of new internal partitions, below ground drainage alterations, new kitchen and services installations, a new air conditioning system, replacement of all internal floor finishes, Installation of a new manufactured chiefs bar counter including alterations to the existing bar and back bar fitting. A new “Play At” children’s play area including a meet and greet counter and servery. New AV installations throughout the site and effects lights. Refurbishment of existing and new toilets including new floor finishes, wall tiling, Ironmongery, alterations to vanity units and full decoration. The building facade has been fully re-decorated and repaired to suite the brand scheme, including new fascia boards and soffits, window repairs, glazed entrance lobby vision panels, alterations to the external drinking area and complete with a full new signage scheme installation.